Навярно сте преживявали незабравим махмурлук след няколко текили повече, но

...
Навярно сте преживявали незабравим махмурлук след няколко текили повече, но
Коментари Харесай

Неочакваните достойнства на текилата

Навярно сте преживявали паметен махмурлук след няколко текили повече, само че въпросът с количеството постоянно има значение. Затова дано се концентрираме върху 1-2 шота и непредвидените здравословни изгоди от това люто пиво, тъй като и такива има задоволително.

Ефикасна при настинка и грип

През 30-те години на предишния век, мексиканските лекари предписвали на пациентите си напитка, приготвена от текила. Рецептата съдържала текила Blanco, нектар от агаве и сок от лайм. Нектарът от агаве облекчава болките в гърлото и убива бактериите. Сокът от лайм е богат на витамин С, който преборва настинките.

Стимулира апетита

Текилата е услужлива в възстановяване на храносмилането и в действителност подтиква апетита. Експертите споделят, че един шот преди обяд ще усили желанието за ядене – в случай че имате потребност от това, несъмнено. А различен шот, след вечеря, ще помогне храната в стомаха ви да си откри вярното място.

Нисък гликемичен показател

Текилата е направена от растението агаве, което съдържа високи равнища на фруктоза и е натурален подсладител. Нектарът от агаве е здравословен сурогат на захарта и има невисок гликемичен показател. Агавето съдържа субстанция, която сполучливо се бори с остеопорозата и подтиква производството на хормон, който регулира равнището на инсулин в кръвта.

Ползи за дебелото черво

Синьото агаве употребявано за производството на текила потвърдено подкрепя функционалността на дебелото черво. Ефикасно е при лекуване на колити, заболяването на Крон, синдром на елементарно дразнимото черво и даже ракови болести.

Съобразно гореспоменатите изгоди, подвигаме шот с текила – за здраве.

Източник: aol.com
Изображения: vergecampus.com, etsy.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР