Навярно много пъти ви се е случвало да видите насън

...
Навярно много пъти ви се е случвало да видите насън
Коментари Харесай

Сънища за връщане в училище и изпити

Навярно доста пъти ви се е случвало да видите насън остарялото си учебно заведение, съучениците от едно време или даже да ви се присъни, че ви изпитват. Обикновения при последния случай сюжетът провокира паника във вас.

Не разбирате заданието, не можете да намерите отговор и се издънвате на изпита. Усещате се извънредно неподготвени и нищо не можете да извършите по въпроса. Какво в действителност е смисъла на сън за връщане в учебно заведение и изпити?

Такъв сън подлага на подозрения нашите мощни страни и се концентрира върху слабостите ни. След такова съновидение би трябвало да анализирате деликатно обстановката си в действителния живот. Много евентуално е сега да минавате през стадий, който да ви слага пред голям брой тествания в персонален проект и на работното място.

Някой от обкръжението ви би трябвало да оцени вашето показване и вие се страхувате, че няма да покажете най-хубави умения. Ще се изложите и ще ви се смеят. Ето за какво още веднъж се чувствате неподготвени като в ученическите си години.

Подобен сън загатва за проблеми в работата, потребност от съревнование и самовъзвеличаване, само че и дълбоки вътрешни терзания. Той демонстрира, че желаете да се докажете, само че и в същото време на подсъзнателно равнище усещате, че не сте на вярното място.

 Сънищата за учебно заведение демонстрират проблеми в работата

Страхувате се, че условията, предявени към вас, са прекомерно високи. Съвсем разбираемо е при такава потискаща атмосфера на работното място, подсъзнанието ви да рисува стресиращи сънища за неприятно показване на изпит.

Съновиденията, в които закъсняваме за изпит, не можем да намерим залата, забравяме наученото при контролна работа, демонстрират, че се усещаме неподготвени за събития от действителния живот. Усещаме, че нещо ни пречи да покажем своя цялостен капацитет.

Интересно е, че подобен сън е много известен измежду хората, отдадени на кариерата си. Светът на бизнеса е много динамичен, непредсказуем и изискващ. Необходимо е непрекъснато да наваксваме със познания и умения.

Ако това не се случва, усещаме, че изоставаме. Този боязън се демонстрира и в сънищата ни. Реалността провокира у нас неустановеност и безпокойствие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР