Навсякъде пътищата са мокри или заснежени.Пожарни екипи работят по отстраняване

...
Навсякъде пътищата са мокри или заснежени.Пожарни екипи работят по отстраняване
Коментари Харесай

Силният вятър нанесе много поражения тази сутрин във Варна

Навсякъде пътищата са мокри или заснежени.

Пожарни екипи работят по премахване на паднали клони в разнообразни елементи на града, сподели оперативният дежурен в Община Варна. Покрив на постройката на остарялата ЖП гара е накривен от мощния вятър, чиновниците в региона са известени.  Поривите напразно във Варна доближават 19 м/с, предава БНР.

От компаниите отговарящи за поддръжката на пътищата, прецизираха че обработват заледени сектори в регион " Приморски ", като ситуацията в кв. Виница е усложнена.  

Няма анулирани полети от летище Варна към този миг, само че сутринта три полета са закъснели с към час, поради мощния вятър. 

Няма затворени пътища във Варненска област, оповестиха от Областното  пътно ръководство - Варна. Навсякъде пътищата са мокри или заснежени, обработват се, само че навяванията вършат обработката сложна, сподели дежурният и добави, че Автомагистрала " Хемус " и вътрешните пътища в региона се обработват от 16 машини 

Няма затворени пътища и в Добричка област. От регионално пътно ръководство в Добрич споделиха, че снежната завивка е с дебелина 2-3 см, само че на някои сектори има навявания. 14 машини правят обработка на главните пътища, разясниха от пътното ръководство.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР