Навреме се облекчиха мерките, решенията бяха съобразени с действителността. Имаше

...
Навреме се облекчиха мерките, решенията бяха съобразени с действителността. Имаше
Коментари Харесай

Проф. Генчо Начев: Навреме облекчиха мерките

" Навреме се облекчиха ограниченията, решенията бяха съобразени с действителността. Имаше съображение за облекчение на ограниченията. " Това разгласи в утринния блок на Нова телевизия проф. доктор Генчо Начев, кардиолог и шеф на болница " Света Екатерина ".

Лекарят поддържа решенията на държавното управление да ограничи празничните мероприятия. Можем да кажем, че с помощта на вярната тактичност и тактика на държавното управление и щаба ние избегнахме ориста на други страни за разпространяването на инфекцията.

Успяхме да ограничим разпространяването на болестта посредством и на дисциплинираните хора, уточни той и прикани в обществото да няма суматоха от вируса, само че и да не не помни, че заплахата не е минала.

Генчо Начев е оптимист и даже да се върне септември месец коронавирусът, ще се срещне с имунитета на популацията, а и моментът на основаване на ваксина против вируса наближава. Ние ще бъдем по-подготвени за втора среща, в сравнение с сме в този момент, увери лекарят.

По думите на Начев носенето на маски е решение на щаба и на всеки обособен човек. Дали ще спрем да носим маските, нещата ще се успокоят и ще спрем да ги носим, само че е належащо да помни, че е значимо да съблюдаваме хигиена и отдалеченост, настоя медикът.

През последните месеци доста от хората, които трябвало да дойдат в болничното заведение за лекуване, не са пристигнали, тъй като се страхували да не се заразят, призна Начев и прикани хората да не се опасяват и да посещават лекарите, които са им нужни. Трябва жителите да знаят, че ще свикнем и ще живеем с него. Той посъветва хората с наднормено тегло да не го неглижират, а да се пазят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР