Навръх Празника на жената 8 март (петък) правителството в оставка

...
Навръх Празника на жената 8 март (петък) правителството в оставка
Коментари Харесай

В Деня на жената кабинетът ще направи отчет за свършеното през изминалите 9 месеца

Навръх Празника на дамата 8 март (петък) държавното управление в оставк а ще направи доклад за свършеното през миналите девет месеца, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Премиерът акад. Николай Денков , вицепремиерът Мария Габриел и министрите в оставка ще отчетат работата на кабинета от 14:00 ч. в Гранитната зала на Министерски съвет. 

Денков подава оставката на постоянното държавно управление пред Народното събрание на 5 март. На идващия ден тя влезе в програмата за работа на Народното събрание, а  депутатите я гласоподаваха единомислещо.

Днес се чака да бъде разгласен и  графикът за съвещания с партиите при президента Румен Радев преди връчване на мандат за държавно управление. 

Въпросът е ще се стигне ли до ротация и съгласие в сглобката най-накрая, защото следва ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да проведат договаряния за параметрите на мандата. През последните дни напрежението сред двете обединения не стихва с замяна на реплики през медиите и неприсъствен разговор. Заговори се още веднъж за ултиматуми и за вероятен вид - избори .  

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР