Навръх националния ни празник ви срещаме с една българка, която

...
Навръх националния ни празник ви срещаме с една българка, която
Коментари Харесай

Габриела Кирова пред Нова телевизия: България е изключително стратегическа територия в момента. Българите не трябва да губят духовността си

Навръх националния ни празник ви срещаме с една българка, която международните медии разказват като дамата, вдъхновяваща смяната в България и отвън нея. Тя се среща два пъти с папата, държи речи на влиятелни конгреси по света и желае да промени метода, по който се гледа на страната ни. 

 

Габриела Кирова е една от най-следваните българки в Instagram. Има над 330 000 почитатели, само че няма да я видите да популяризира хранителни добавки или козметика. Използва контактите си и платформата, която има, с цел да показа страната ни в една по-различна светлина.  

 

Тя е красива и нежна, само че разрушава на пух и прахуляк предразсъдъците за нежния пол. Преди изисканите церемония вечери и срещи със световноизвестни звезди, Габриела Кирова е едно малко момиче, с огромни фантазии.

„ Родом съм от Перник. Ученическите ми години съм прекарала основно там. Семейството ми е доста патриархално ”, показа дамата.

 

Отива да учи бизнес в Англия, с концепцията да се върне, откакто приключи, само че животът имал други проекти за нея.

„ Влюбих се в един мъж и се реалокирах поради него в Лондон. Имаме 13-годишен наследник. От тези българи съм, които тялото им е отвън родината, само че сърцето им е в България ”, показа тя.

Най-близка до сърцето ѝ е идеята да усъвършенства имиджа на страната ни по света. Световните медии я разказват като – „ Габриела Кирова, която въодушевява смяната в България и отвън нея ”.

„ В чужбина родината ни наподобява като незначителна, провалена страна. Искрено имам вяра, че имаме капацитет. Това, което желая да показва основно пред света е, че България е една извънредно стратегическа територия, изключително сега с това, което се случва в световен мащаб. Искам да насоча вниманието на авторитетни фигури от международната сцена да влагат в България ”, разясни дамата.

 

Преди месец Габриела получи специфична покана от папа Франциск за персонална среща във Ватикана. Това, което привлякло вниманието му е нейната отдаденост да оказва помощ на хората в потребност.

„ Видяхме се два пъти. Първата ни среща несъмнено беше доста докосваща. Беше във връзка на една огромна благотворителна акция за бедните хора. Той знае, че съм от България и основната тематика при втората среща бе за все по-изчезващата нематериалност в хората ”, описа Габриела. Според нея бъдещето на страната ни е в ръцете на младите. Посланието ѝ към тях е, че човек е огромен, колкото са огромни фантазиите му.

Инфо: nova.bg, crimesbg.com

Тагове: Габриела Кирова Нова тв аудиенция папа Франциск
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР