Навръх имения си ден мисис България Ана Иванова отново бе

...
Навръх имения си ден мисис България Ана Иванова отново бе
Коментари Харесай

Мисис България изригна: Само в България усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здраве

Навръх имения си ден мисис България Ана Иванова още веднъж бе предизвикана да разкритикува протичащото се България, след следващо завръщане от Люксембург и Монако, където живее последните 12 годин. В обществените мрежи тя изригна дни след благотворителната акция, която провежда, в поддръжка на националната стратегия "Детско здраве Пирогов ", оповестиха от стилната организация, която я съставлява за медията ни.

Ето какво написа Ана Иванова в профила си във фейсбук:

"За следващ път се увещавам, че с цел да те отразят като вест в медиите би трябвало да си: плеймейт, спала най-малко с част от националния тим по футбол; фолк певица, сменила екстеншъна си няколко пъти най-малко за седмица; мис нещо си, определена в чалга клуб, само че с упоритости и мислийки си, че е родена със синя кръв или някоя "известна персона " от инстаграм...

Преди броени дни направихме благотворителна акция в поддръжка на национална стратегия "Детско Здраве - ПИРОГОВ ". В опита си да дадем повече публичност на акцията и пробвайки се да съберем повече пари за децата на България, се свързахме с някои от огромните медии, тв продукции, радиа - тактично ни споделиха, че това не може да се отрази, тъй като "не е в концепцията на формата ". Та изводът е: може да се разискват вести единствено дали Златка е бременна (защото очевидно това е нещо паранормално, в случай че се случи), Благо Джизъса какъв брой е платил за неповторимата си усмивка и....абе целият свят се върти към Big Brother и куп пошли вести. Но когато става въпрос за ДОБРАТА НОВИНА, НОВИНА - СВЪРЗАНА С БЪДЕЩЕТО НА ДЕТЕТО ТИ, НОВИНА - КОЯТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ МАЛКО МИРОГЛЕДА НА ХОРАТА, КОИТО СА ОБСЕБЕНИ ОТ ПОШЛОСТТА - НА НАС ТАКТИЧНО НИ КАЗАХА: БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА КАТО НОВИНА НЕ Е НОВИНА!!! Добрият ример - също!

Бясна е меко казано, само че очевидно в България има Война на световете, от толкоз доста еволюция на планетата единствено в родината ми времето тотално е спряло! ".

Над 5500 лв. бяха събрани в поддръжка на Национален парк "Детско здраве - Пирогов " по време на благотворителната вечер, проведена от Мисис България Ана Иванова.

Специален посетител бе основателят на детската здравна стратегия доктор Асен Меджидиев - шеф на УНГ отделението на "Пирогов " и ръководител на Столична Лекарска Колегия на БЛС.

Национален парк "Детско здраве-Пирогов " започва на 3 март 2013 година с детски експерти по УНГ, хирургия и травматология, които правиха скрининг на деца сред 0-18 година всеки месец в "Пирогов ". Програмата към този момент е обхванала над 8 хиляди деца от цялата страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР