Наводнения, пожари, химическо и биологично оръжие, както и ядрена война

...
Наводнения, пожари, химическо и биологично оръжие, както и ядрена война
Коментари Харесай

Ясновидецът, който не греши, има стряскащи видения за Европа и света

Наводнения, пожари, химическо и биологично оръжие, както и нуклеарна война в Европа са единствено част от виденията, които известният английски парапсихолог, медиум и мистик Крейг Хамилтън-Паркър е имал за актуалната 2018 година.

Паркър - който е уверен, че може да вижда напред в бъдещето - е измежду пророците, чиито прогнози се считат за оптимално точни, само че въпреки всичко и той не е непогрешим. Британецът съумя да види успеха на Доналд Тръмп, атентата в Ница, Brexit и други значими събития в интернационален проект.

Гръмките изявления и изказванията, свързани с значими интернационалните събития, които самопровъзгласилия се оракул направи (и се оказаха верни), му донесоха интернационална популярност, само че апокалиптичните му предсказания все по-често биват гледани със песимизъм и съмнение.



Според медиума, 2018-а ще е годината на тестванията, а планетата ни ще бъде ударена от многочислени стихии и бедствия.

Рекордно високи температури, свързани със слънчевата интензивност, ще морят хората по целия свят. Пожари ще изпепелят някои елементи от света, а наводнения ще залеят други, като и в двата случая стихиите ще оставят след себе си доста опустошения и гибел. Според английския предсказател през тази година ще се разсънят даже вулкани, които са спели хилядолетия наред.

Тези негови предсказания към този момент са били съобщавани не един път, само че множеството от тях имат много общ темперамент, като откъслечни детайлности за тях не престават да се явяват на английския медиум.

Първа ще стартира да се тресе Европа. Изригването на Везувий ще накара локалните управляващи да изтеглят всички поданици на Неапол.

Карибските острови ще бъдат връхлетени от наводнения, провокирани от мощни урагани. Потопи ще има и в Китай и Индия.

В Австралия и Калифорния ще се разразят жестоки горски пожари, провокирани от жегата и сушата.

В своите пророчества Паркър вижда и разтърсвания на интернационалната политическа сцена. В Северна Корея народът ще изиска ново държавно управление и ще принуди Ким Чен-ун да се отдръпна от властта. Водещите международни сили ще стартират да си служат с биологично оръжие, вследствие на което ще стартира международна грипна зараза. На въоръжение ще дойдат истрашните химически оръжия, които ще затрият милиони хора в европейските столици.

И тези страшни предсказания очевидно не са задоволителни, тъй като британецът вижда още, че в Европа ще стартира нуклеарна война.
Снимки: shutterstock
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР