Навлизането в сезона на Рибите активира емпатията ни, насърчавайки ни

...
Навлизането в сезона на Рибите активира емпатията ни, насърчавайки ни
Коментари Харесай

Трите зодии, които звездите ще дарят с магия тази седмица

Навлизането в сезона на Рибите задейства емпатията ни, насърчавайки ни да разтеглим границите на въображението си, описват от.



На 23 февруари Марс в Козирог ще образува секстил с Нептун – това ще помогне да се отдалечим от егото си и открием нов метод да последваме своите стремежи.

Ден по-късно Венера в Козирог също ще е формирала секстил с Нептун, повишавайки чувствителността ни – нужна е една запалена искра, с цел да намерим път към изобилието!

Въпреки че краят на седмицата може да е притеснителен, сезонът на Рибите е доказателство, че нищо не е такова, каквото наподобява. На 24 февруари и Меркурий във Водолей ще се свърже с Уран , което може да докара до някои непредвидени разтърсвания в общуването с близките и разрешаване на проблеми по пътя. Вероятно ще се наложи да прибягваме до проект Б (и може би даже проект В), само че в случай че успеем да притеглим помощ от нашето обграждане, всичко може да ни се стори по-лесно, в сравнение с в началото сме си мислили.

Настоящата седмица ще е изключително удобна за три астрологични знака , които ще съумяват да омагьосат близките, а силата на Риби ще ги насочи към всемирна обич.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР