Навлизането на Марс в Близнаци през 2022 започва на 20

...
Навлизането на Марс в Близнаци през 2022 започва на 20
Коментари Харесай

Промени и изненади идват с Марс в Близнаци: какви предизвикателства да очаква всяка зодия

Навлизането на Марс в Близнаци през 2022 стартира на 20 август и този престой на войнствената планета в бързомислещия и бързоговорещ знак от зодиака продължава цели осем месеца - до 25 март 2023 година

Транзитът дава стремително начало на сезона на зодия Дева и е добре да се подготвите за много сила и висока скорост , поучават от.

Марс е огън и деяние, това ни движи и тласка напред, само че където и да отиде таза планета, доста евентуално е драмата да я последва. Тъй като Близнаци е знак, ръководен от Меркурий, чакаме общественият дискурс да притегли повече от нашето групово внимание, а на персонално равнище връзката да бъде по-страстна и директна .

Марс в Близнаци 2022 може да ни помогне да разтеглим своите ползи и занимания , карайки ни да опитвам с нови неща. Този пренос значи също промени – вътрешни и външни , които въпреки и неуместни, ще донесат развиване и рационализиране.

Разберете от галерията какво може да чака всяка зодия от този пренос:
 Как ще се отрази на всяка зодия престоя на Марс в Близнаци  Как ще се отрази на всяка зодия престоя на Марс в Близнаци  Как ще се отрази на всяка зодия престоя на Марс в Близнаци  Как ще се отрази на всяка зодия престоя на Марс в Близнаци
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР