Навият съдия в шоуто на Би Ти Ви Мастършеф –

...
Навият съдия в шоуто на Би Ти Ви Мастършеф –
Коментари Харесай

Новият съдия в „Мастършеф” се оказа фен на Мара Отварачката

Навият арбитър в шоуто на Би Ти Ви „ Мастършеф ” – Илиан Кустев, е бил почитател на фолк певицата Мария. Още преди 4 години занаятчия готвачът се е хвалел в обществените мрежи със остаряла фотография с изпълнителката, правена неизвестно по кое време.


Кадърът е толкоз архивен, че на него Мара към момента е в истинския си тип, даден й от природата – без големите джуки, с които по-късно стана известна. „ Когато гущерчето е бил попова лъжичка ”, е коментарът на Кустев към фотографията. Той засяга някогашния мъж на Мария – Христиан Гущеров. Приятелите на готвача се майтапят, че е извънредно време да спре да се снима „ с всички ”, като прецизират, че не визират другия юноша на фотографията.

Фотосът е юридически по времето, когато бъдещият арбитър в „ Мастършеф ” към момента е кроял проекти да става футболист . По-късно се отказал от тази концепция и се отдал на работа в автомивката на Маргарита Хранова и брачна половинка й. „ Бях милионер тогава! ”, хвали се началник Кустев, който от есента ще прави оценка кулинарните гении в Би Ти Ви. Баща му обаче го извикал на работа в Холандия. Там младежът се развихрил и в кулинарията. Симпатичният готвач доста държи на здравословните предписания, което проличава и от атлетичната му физика. Най-важната жена в живота му е неговата щерка Никол, с чиято майка са разграничени. От към година той има и другарка. „ Тя е добра и доста се грижи за мен. Изключително виновна е, обича да готви… Вече рядко се срещат такива млади дами “, споделя новият член на журито в „ Мастършеф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР