Навикът да пазим, складираме и събираме ненужни неща, които не

...
Навикът да пазим, складираме и събираме ненужни неща, които не
Коментари Харесай

Веднага Престанете С Тези Домашни Навици! Правим Ги Неволно, Но Носят Бедност, Нещастие И Болести

Навикът да пазим, складираме и събираме ненужни неща, които не използваме (под претекст, че може би един ден ще ни потрябват) демонстрира, че надълбоко в себе си ние имаме навика да пазим боязън, горест, неодобрение, грижи.

По този метод изпращаме две известия на своя мозък и живота си: да не имаме вяра в утрешния ден и да не мислим, като ново и по-добро ни следва.

Докато материално и прочувствено се придържаме към старите безполезни усеща, няма да има място за нови благоприятни условия.

Тенденцията на пренаселеността в пространството (понякога по явни аргументи, когато повече членове живеят в дребен апартамент) е обвързвана с инстинкт на самоотбрана и освобождение от други усеща на неустановеност.

Нещата под леглото се отразяват неприятно на здравето, а нуждата нещата да се подредят на лавици (особено тези над работните столове и легла) ще провокират непрекъснато вибриране от нещо ненадейно.

Когато е натоварен центъра, североизток или югозапад от живото пространство, тогава сме прекомерно загрижени за своето здраве и постоянно застрашаваме функционалността на панкреаса, стомаха и далака.

Бъркотията на запад или североизток постоянно ни слага в конфликтни обстановки поради неконтролираност, а белите дробове и дебелото черво стават чувствителни точки.

Претъпкан север лимитира нашите благоприятни условия, пречи ни ясно да изследваме нашите усеща, имаме страхове и проблеми с бъбреците.

Изток и югоизток на пренаселените неща ще ви отвърне от колебливост, комплициране, подтиснат яд, само че и дисфункция на черния дроб или жлъчния мехур.

Бъркотията на юг приема неприятно и принудително държание, липса на самопризнание, омаловажаване и нарушавания в работата на сърцето, тънките вътрешности и имунитета.

Когато пазим нещо, в действителност мислим за нуждата, мизерия, имаме вяра, че на следващия ден ще ни липсва и че няма да можем да си го позволим.

" За Жената "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР