Навигацията на Google Maps беше изключително полезна, главно поради своята

...
Навигацията на Google Maps беше изключително полезна, главно поради своята
Коментари Харесай

Google Maps въвежда промени през 2024 година

Навигацията на Гугъл Maps беше извънредно потребна, основно заради своята елементарност и лекост на потребление, с аудио глас, който повтаря това, което излиза на екрана

Въпреки че навигацията на Google Maps е една от най-популярните измежду водачите, компанията може да приключи режима за шофиране в приложението през идната година.

Една от най-полезните функционалности на приложението " Гугъл Maps " несъмнено е режимът на шофиране (Driving mode), тъй като разрешава по-практичен и по-безопасен метод за навигация с аудио помощ. Въпреки това обаче навигацията на Гугъл Maps може да остане без тази функционалност в бъдеще.

Както беше маркирано от 9to5Google, два нови реда код в Гугъл Maps евентуално демонстрират, че навигацията в Гугъл Maps може да работи без режим на шофиране още през 2024 година Първият код загатва неуточнена функционалност " Преглед “, която към този момент няма да бъде налична от февруари 2024 година

Друг ред от код обаче разказва функционалност, която гласи: " За да осъществите повикване, да изпратите известие или да пуснете мултимедия, до момента в който се движите, докоснете микрофона, с цел да употребявате Асистент “. Въз основа на това уеб сайтът стига до заключението, че Гугъл се готви да изключи настоящия режим на шофиране и вместо това желае хората да употребяват като помощник, а точно неговия AI Assistant.

Така че, вместо класическа навигация, в този момент на процедура ще би трябвало да говорите с Гугъл Assistant, до момента в който шофирате и да проверявате с очите си дали ви насочва вярно. Въпреки че това може да бъде потребно по принцип, във връзка с функционалността, изключително когато става въпрос за вярна навигация, може да наруши цялостното потребителско преживяване, написа businessnovinite.bg.

Навигацията на Гугъл Maps, т.е. нейният режим на шофиране, беше извънредно потребна до момента, основно заради своята елементарност и лекост на потребление, с аудио глас, който повтаря това, което излиза на екрана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР