Навън вече си е жега и най-хубаво и тази година

...
Навън вече си е жега и най-хубаво и тази година
Коментари Харесай

Никол Бутева откри сезона по бански с нов мъж! Красавицата със смели бизнес планове

Навън към този момент си е горещина и най-хубаво и тази година по това време си е на морето. В това от дълго време се увери една от обичаните ни актриси, модели, инфлуенсърки Никол Бутева, която към този момент от няколко дни събира загар в родния Китен:

Никол откри сезона точно там, а под фотографията нагоре написа, че щастието идва " на талази " и в тази ситуация няма по какъв начин да сме по-съгласни с нея. Но около първото море за сезона се появи и следната фотография:

Виж още: Край на рецесията! Константин с ново возило - похвали се с автомобил за стотици хиляди 

На нея Никол е прегърната от висок и атлетичен мъж, който тя е отбелязала. Името му е Петко Кинаров и евентуално точно той е новият мъж в живота на Никол. Под фотографията им тя е поставила единствено едно емоджи, сърце, като е и лимитирала опцията почитателите ѝ да разясняват фотото. 

Припомняме ви, че преди Никол бе по отношение на влогъра Picpukk, като двамата даже имаха и обща ария. 

Виж още: Андреа отвръща на удара! Истината за абсурда с бизнесдамата и сериозните проекти за лятото 

Иначе Никол отговори на някои въпроси на почитателите си в Instagram. От тях стана ясно, че тя има своя бизнес концепция, обвързвана с огромната ѝ пристрастеност - козметиката. Инфлуенсърката чака тя да стане факт в околните 2-3 години, само че и да не се получи, тя има авариен вид - ще работи по специалността си. Припомняме ви, че Никол е студент по българска лингвистика, като има интерес и в началната педагогика. 

Виж още: Без задръжки и позор: Николета Лозанова пусна гола фотография, сподели на какво се радва Михайлов 

Никол се оплака и че преди време е ставала жертва на приятелки използвачки. Това се е случило, когато почнала да става по-популярна в Instagram. Тя обаче бързо се усетила и към този момент към себе си държи единствено доверени хора. 

Иначе сега Никол се занимава интензивно с развиването на своя YouTube канал и обществените си мрежи. Споделя, че се усеща прелестно, а към края на лятото ще се върне още веднъж на морето. 

Изображение: https://www.instagram.com/nicole_dbbb/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР