Навън градусите все повече се повишават. С настъпването на горещините идва

...
Навън градусите все повече се повишават.
С настъпването на горещините идва
Коментари Харесай

Секс в горещините: Ето как се прави!

Навън градусите от ден на ден се покачват.
С настъпването на горещините идва сериозното потене, само че и … хормоните стартират да бушуват.
Безспорно през лятото (а и освен тогава) желанието за секс при мнозина се повишава. Дали поради плажните свалки, дали поради все по-оскъдното облекло при дамите и мъжете, дали поради друго, само че интимните прекарвания в топлите месеци са несравними.
Да, сексът е прекрасен когато и да е на годината, в случай че е с верния човек, само че през лятото мнозина се сблъскваме с един непредвиден и противен миг.
А точно жегата, изпотяването и непрекъснатото „ лепнене “ кова в кожа!
Но има ли избавление? Е, оказа се, че ДА! Поне по този начин твърди американският треньорът по връзките Аликс Фокс.
Той разкри какви трикове ще ни оказват помощ да се радваме на секс преживяванията в горещите дни.
„ За да запазите интимността приятна в жегата, лед и охладени кърпи могат да се употребяват по време на полова игра “, поучава той.
Според специалиста през лятото на доста хора им се желае, само че изпитват спад в либидото поради високата температура на въздуха.
„ Въпреки това е допустимо да се резервира ползата към интимността, в случай че се заобикалят позиции, които изискват огромен разход на сила и непосредствен контакт с кожата “, прецизира той.
Друг ефикасен метод да извършите секса „ парещ “ е потреблението на лед, охладени кърпи, масажни камъни и бутилки с ледена вода в еротичната любовна игра. 
За да ускори тръпката, той предложи да завържете очите на колегата си, преди да го „ натриете “ с някое от изброените неща.
Освен това в лятна вечер или на разсъмване можете да вършиме секс на балкона или в усамотен ъгъл на личната си градина.
И най-после, Фокс напомни, че поддържането на полов интерес в дълготрайни връзки също е „ работа “, тъй че даже и в жегата не би трябвало да се отказвате от флирта с любовника си обществено и уединено и секстинга на обяд на работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР