Наум Шопов и Теа май имат сериозна причина да черпят,

...
Наум Шопов и Теа май имат сериозна причина да черпят,
Коментари Харесай

Задава се бебе № 2: Наум Шопов и Теа

Наум Шопов и Теа май имат сериозна причина да черпят, тъй като скоро се чака фамилията им да се усили с още един член. Слухове, че брюнетката към този момент е бременна с второ, към този момент обикалят интензивно общественото пространство.

Причина за тези съмнения стана самопризнание на модифицираната брюнетка, че от няколко месеца се въздържа да пие алкохол. Освен това в последно време се снима с много по-широки облекла от нормално.

" Теа май е бременна. Личи й. Личеше й и на една друга фотография ", " Само на мен ли ме се коства, че в действителност е бременна? ", пишат почитатели на фамилията в Инстаграм, само че най-малко към този момент двойката мълчи по въпроса.

 undefined

Двамата с Наум Шопов, както добре знаем, споделят всичко, което им се случва, в обществените мрежи и са дейни инфлуенсъри.

Актьорът е споделял, че когато дъщеря му Амая се появила на бял свят, той постоянно отсъствал от у дома поради фотосите на сериала " Откраднат живот ", които продължавали до късно през нощта. Жена му съвсем сама отгледала бебето през първата година от живота му. " Тя се справяше с всичко, без да се оплаква. Наложи се последователно да изградя връзка с щерка ми, тъй като по това време не ми виждаше очите ", разказвал е водещият на " Ергенът ". С второто дете обаче, се е зарекъл да е коренно различно, написа " Хотарена ".

В момента двойката обикаля Гърция с кемпер дружно с дъщеричката си Амая, която се роди в края на 2019 година и вече ходи на детска градина. А по кое време ще ги забележим под венличолото, в случай че въобще решат това да се случва, въобще и не гадаем. Те се сгодиха преди 5 години, само че по този начин и не стигнаха до женитба. В началото имали предпочитание да провеждат празненство с доста посетители, само че настъпването на пандемията осуетило проектите им. После рутината ги увлякла и напълно не запомнили за желанията си. " Отказахме се да вършим женитба, най-малко на този стадий. Ние сме семейство и без автограф в гражданското ", коментирал е Шопов.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР