Наум Шопов е един от най-популярните родни инфлуенсъри, но за

...
Наум Шопов е един от най-популярните родни инфлуенсъри, но за
Коментари Харесай

Да не знаеш кой си и накъде отиваш: Странната история на Наум Шопов

Наум Шопов е един от най-популярните родни инфлуенсъри, само че за телевизионните фенове той към момента си остава екранния доктор Тасев от хитовия сериал " Откраднат живот ". Какво се случва с него през днешния ден? Оказва се, че отговорът на този въпрос не е по никакъв начин елементарен!

Виж още: Най-влюбените БГ двойки: Звезди споделят тайните си за сполучлива връзка!

" Не съм си представял по какъв начин ще ме завърти животът и нямам ясна визия нито кой съм, нито къде тъкмо отивам. Дългосрочните проекти са ми доста непознати. Хората считат, че когато носиш семейството на дядо си Наум Шопов, който е популярен артист, нещата се случват доста елементарно. Името ти отваря доста порти, само че по-късно нещата си зависят от теб ", показа той пред Мон Дьо в рубриката " Вкусът на историите ".

Виж още: Изненада! Сузанита напуща родния Пловдив и се мести на друго място

Шопов показа, че има максима, която постоянно си повтаря - " работата те поставя там, където шансът може да те откри ". " Ако не работиш и не си стимулиран, доста мъчно биха могли да ти се случат нещата ", безапелационен е той. 

Но, става известно, артистът е имал и други планове - да се скрие от общественото внимание. " Популярността има доста бонуси, само че и доста минуси. Понякога имаш потребност да си починеш и да не се занимаваш с нищо. Ако някой желае да ти направи комплимент, няма по какъв начин да не му обърнеш внимание. Беше ми мъчно първоначално и доста ме притесняваше обстоятелството, че някой ме гледа и следи. Имам шанса, че дамата до мен е извънредно работлива, отдадена както на връзката ни, към детето, по този начин и на работата си ", изяснява той. 

Виж още: Родните звезди, които са рекордьори по голи фотоси в нета 

Все отново Наум Шопов е приключил медицина, въпреки и да не е специализирал. Признава, че не се е отказал от нея и продължава да оказва помощ на обособени сътрудници. " Това, към което демонстрирам най-силен интерес е операционната. Хирургията е частта от медицината, която ме вълнува. Не се дефинирам като артист и не считам, че имам задоволително опит. Имам разнообразни предложения, само че не са планове, в които се виждам ".

Изображение: https://www.instagram.com/shopov/


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР