Науката хиромантия отдавна е на почит сред хората, занимаващи се

...
Науката хиромантия отдавна е на почит сред хората, занимаващи се
Коментари Харесай

Днес ще ти гледаме на ръка – една линия на дланта ти разкрива за теб подробности, за които не си и подозирала:

Науката хиромантия от дълго време е на респект измежду хората, занимаващи се с окултното, гледачки, врачки и сходни. Тя учи връзката сред линиите на дланта и събитията в живота – става известно, такава връзка в действителност съществува. Днес ще ви предложим да ви гледаме на ръка. Както знаете, на дланта има три съществени линии – здраве, душа/сърце и живот. Необичайността на линията на сърцето се крие в това, че тя наподобява по друг метод на дланите на другите хора. Именно тя е тази, която може да каже нещо забавно за характера на индивида. Искате да разберете нещо ново за себе си? Тогава да стартираме.

Сложете ръцете си с длани нагоре, както е показано на фигурата по-долу. Линията на сърцето е маркирана със зелена линия. Вижте по какъв начин тези линии са ситуирани на дланите ви, потърсете вашата версия и прочетете описанието.

Ако от дясната страна линията на сърцето ви е по-ниско, в сравнение с от лявата:
 линия на сърцето тълкувание
линия на сърцето тълкувание

Вие сте сантиментална и любяща персона, по природа е доста деен и обожаваш приключенията човек. Вашата вътрешен глас е добре развита и вие познавате добре хората, тъй че незабавно можете да определите дали си заслужава да сте дружно с даден човек.

Вие не сте конфликтни хора, нормално се пробвате да избягвате всевъзможни разногласия, само че в случай че сте забъркани в тях, се държи доста почтено. Основното за вас в живота е щастливото семейство. Вие ще бъдете най-хубавият брачен партньор / брачна половинка и ще се ожените единствено за огромна обич. Не приемате неистина, измяна или друго изменничество.

Ако отляво линията на сърцето е по-ниска, в сравнение с отдясно:
 особености на дланите
особености на дланите

Вие сте умен и разумен човек. Вие знаете, че във всяка обстановка би трябвало да разчитате само на себе си. В конфликтни обстановки се пробвате да разсъждавате и търсите разумен излаз. Хладнокръвието е вашият коз, не позволявате на страстите да вземат връх.

Вие избирате сътрудник в живота с разсъдъка си – подготвени сте да се примирите с неговите недостатъци и дефекти, това няма да бъде проблем за вас. Вие сте доста почтен, заслужен, угодлив и общителен човек. Вашите другари са доста щастливи да имат подобен другар, тъй като постоянно можете да поискате помощ, когато имате потребност от нея.

Вие сте спокойни, търпеливи, самодостатъчни и самоконтролът ви е забележителен. В същото време вие ​​сте доста взискателни към себе си, заради което от време на време изпадате в меланхолия и в положение на отчаяние.

Ако лявата и дясната линия на сърцето са на едно и също равнище:
 какво споделя линията на сърцето
какво споделя линията на сърцето

Това е необичайност. Знайте, че сте неповторим човек. Хората с такива линии са комплицирани по природа, заради което и самите те страдат. В същото време те са доста прочувствени, сантиментални, чувствителни.

За други е мъчно да намерят общ език с вас. Вие сте доста спорни. Можете да бъдете радостни или съществени, ту зли, ту положителни, в някои обстановки доста умни и проницателни, а от време на време – даже глупави. В същото време е елементарно да сеобщува с вас, вие сте неконфликтна персона. Отношенията с вас са комфортни и безпроблемни.

А вие открихте ли себе си в написаното? Ако ви хареса публикацията, не забравяйте да я споделите с другари!

Инфо: bgnow.eu

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР