Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 14 до

...
Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 14 до
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата 14-20 юни

Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 14 до 20 юни.
Понеделник - Кралица на мечовете
В понеделник може да се сблъскате с проблеми, чието решение ще зависи от външни условия. Те ще повлияят на вашето вътрешно богатство.
На този ден някои хора ще имат късмет да срещнат любовта. Други ще имат опция да премислят личния си живот и да трансформират отношението си към доста неща.
Вторник - Дама пентакли
Моментът е подобаващ за профилактични прегледи, както и да се опитате да се отървете от неприятните си привички. Следвайте разсъдъка си: говорете по-малко, слушайте повече.
 Карта таро за 14 юни за всички зодии Карта таро за 14 юни за всички зодии
Според картите таро денят на 14 юни ще бъде кондензиран с страсти най-много за представителите на зодия Овен и Везни. Овен - Слънце На 14 ю...
Сряда - Тройка жезли
Спрете да анализирате грешките от предишното си, тъй като това се отразява отрицателно на връзките с околните ви. Моментът е подобаващ да промените полето си на активност.
Четвъртък - Десет чаши
Ако сте невнимателни, допустимо е денят да ви донесе загуби. Не е изключено да изгубите портфейла, ключовете или даже документите си. Опитайте се да реагирате умерено на протичащото се.
Петък - Асо чаши
 4 зодии, които елементарно губят интерес 4 зодии, които елементарно губят интерес
Хората имат разнообразни хрумвания и показа за любовта. Всеки човек има своя неповторима вероятност и изображение на любовта и връзката. Някои...
Погледнете на обстановката, която ви тревожи от различен ъгъл. Не е изключено да се сблъскате с рецензията на близките. Не приемайте драговолно забележките, а си правете заключения.
Събота - Крал пентакли
Добър миг да научите нещо ново или да отидете на странствуване. В живота на някои от вас може да се появи човек, който ще изиграе значима роля в ориста им.
Неделя - Двойка жезли
Денят дава обещание вълна от страсти. Някои ще бъдат изкушени да работят неразумно и ще се се поддадат на мигновените си импулси.
Поведението ви ще зависи от вашето въодушевление.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР