Натурална рецепта за елиминиране на болките в ставите Тази смес

...
Натурална рецепта за елиминиране на болките в ставите Тази смес
Коментари Харесай

Натурална рецепта за елиминиране на болките в ставите

Натурална рецепта за елиминиране на болките в ставите

Тази примес в действителност прави чудеса! Болките в ставите могат да бъдат доста мощни и мъчителни. Обикновено се усещат в лактите, раменете и коленете.

Тези болки постоянно се срещат след 40 годишна възраст и доста хора ги одобряват като разследване от стареенето. Въпреки това, в случай че сте на 25 или 30 години и чувствате тази болежка, върху какво ще хвърлите виновността тогава?

Това може да се дължи на претоварване на ставите, фрактури, ревматизъм, контузия или даже артрит. Целта е да се откри метод да се отървете от болките в ставите.

Погрижете се за себе си, използвайте естествени средства и бъдете здрави!

Рецепта, която можете да приготвите вкъщи, може да помогне за облекчение на болката в ставите, даже откакто я употребявате единствено един път.

Това е остаряла рецепта от обичайна медицина и съдържа елементарни съставки, които се намират съвсем във всеки дом и може да помогне на човек още след първата приложимост.

Необходими съставки:
1 супена лъжица горчица на прахуляк
1 супена лъжица вода
1 супена лъжица морска сол
1 супена лъжица естествен мед

Смесете всички съставки, до момента в който се получи гладка примес. Нанесете сместа върху мъчителната става. Поставете върху нея найлонова торбичка и я завържете с топъл шал.

Оставете да работи в продължение на 1,5-2 часа и имайте поради, че е най-добре да вършиме процедурата тъкмо преди лягане, с цел да може вашите стави да почиват след приложимост на сместа.

След това изплакнете с топла вода. Ако е належащо, можете да повторите тази процедура 4-5 дни поред.

След първата приложимост на тази мощна примес несъмнено ще почувствате резултатите. Сместа може да се употребява няколко дни след приготвянето, в случай че се съхранява в хладилника на долния рафт. Преди приложимост загрейте. Ключовата съставна част е горчицата. Ако имате главоболие, нанесете от тази примес върху слепоочията и челото и ще се отървете от болката. Ако имате възпалено гърло или страдате от простуда, изяжте 1 чаена лъжичка горчица на прахуляк. Възстановяването ще се форсира.

Тази примес в действителност работи чудесно!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР