Нацитата са обстреляли енергоподаването към Чернобил АЕЦ и взривили траф,

...
Нацитата са обстреляли енергоподаването към Чернобил АЕЦ и взривили траф,
Коментари Харесай

БИООРЪЖИЕ, НУКЛЕАРКИ, ПОСЛЕ ПИТАТЕ: АМА ЗАЩО?

Нацитата са обстреляли енергоподаването към Чернобил АЕЦ и взривили траф, работи се на генератори. Всичко е ок.

Днес са ударени 49 военни инфра обекти, досега 2786. Над 90% от пво и летища са унищожени и към 140 от 250-те самолета на ВСУ/УКР. Работи се по направленията от последния ми разбор /виж картата/. Използва се тактичност както показах във вид 3 да се унищожават гнезда на съпротивв и артилерия, само че не се влиза в градски боеве. Ясна  е тактиката на Генерален щаб на РФ, те ще стягат в обръч от ден на ден градовете и ще унищожават артилерия и огневи гнезда с контра батарейна пукотевица и точкови удари. После следва A2AD на зоната.  Предполагам, че когато артилерията по градове бъде изкарана най-малко 90% от строя, тогава ще стартират взлом. Целта е да се минимизират жертвите измежду войската.

Да, изнервящо е това очакване, а и обстановката по градовете става страшна. Войските към този момент работят много по-твърдо и си взеха поучения. Хората просто ги е боязън да им оказват помощ, тъй като в случай че дипломатите „предадат“ фронта, ще стане като 2014-15г.

Излизат изявления от дипломати за мирни договаряния, за това че интервенцията е по двнацификация, а не да смъква властта. Това е реалност, само че, щом властта е нацистка тя ще бъде свалена. А и дипломатите може да приказват, само че войската не е спряла да стяга обръча. Естествено, че дипломатите могат отново да се опитат да „предадат“ фронта и да търгуват, само че сега настроението измежду съветското общество е такова, че никой няма да рискува да спре интервенцията. И на всички е ясно, че договорите и обещанията ще бъдат скъсани неотложно откакто съветският боец напусне страната и репресиите ще почнат още веднъж. Случи се 2014 година ще се случи отново. А интервенцията надали ще спре,  фашизма е болна тематика.

Някои забележки към Генералния щаб:
Спрете най най-после интернета, телекома и ТВ. Само осведомителната война остана на нацистите и е подкрепяна от всички казионни медии на целия запад. По-лошо е, че са отрязали Украйна от всякаде и върви 24/7 облъчване на популацията за съветския агресор и убити деца, и така нататък Просто спрете интернета и телекома неотложно, има способи.Ясно е, че НАТО посредством патрулите по Полска граница и системата AWACS предава инфо на ВСУ/УКР посредством щаба си във Виница, преди седмица още имаше данни за black hawk непрекъснати патрули до Полска граница. Има си способи да спре предаването на това инфо. Ясно е, че против Русия води война не Украйна, а НАТО.Бавните и меки дейности вредят на хората. Всеки един ден бандитизма се усилва и филантропичната рецесия, По-твърдо и бързо да се работи и стига илюзии, че войската ще я посрещнат като избавител. Това го пиша от ден 2-ри. Хората първо ги е боязън, второ нацистката агитация дава плодове и трето, умирайки цивилни по виновност на Руската войска без значение дали от бандитизъм, озлобява близки и родственици и те няма да се радват на тази войска. Отърсете се от илюзии.
И за последно: План най-малко на интервенцията следва да е Киев, максимум-Лисабон.

Нюанси за деня и за офанзивата:

Зеленски подписа закон, който дава право на всеки жител да убива съветски „агресори“ без последици. Юридически, Украйна не е оповестила война на Русия, както и противоположното. Законът е индикативен и очевидно се цели да се озлобят и съветските войски, и популацията. Тласкат към партизанщина страната. Ясно е, че с цел да спре войната, тази власт би трябвало да си замине.

Ако съветските войски се изтеглят в този момент, на териториите където са били ще настанат всеобщи убийства и репресии с обвинявания, че са помагали на агресора, както през 2014 и 2015г.

Ако не се изтеглят, вследствие на боевете ще загинат много цивилни.

Виждате, че всяко решение ще докара до жертви, няма безболезнено такова.

Откровено се разяснява от военни аналитици да се унищожи армията в Донецкия чувал, там са 50 000 индивида. Аз съм срещу. Това е колосална и ненужна покруса. В краен случай един демонстративен артилерийска обстрел ще принуди тези хора да се предадат и ще се спасят доста животи.

Трябва да се работи към този момент оптимално бързо и целия юг да се овладее посредством нахлуване в градовете. Ключа е Мариупол. Народа на Украйна не би трябвало да страда от режима на Зеленски.

По съветски данни  болничното заведение е Мариупол от дълго време не е болница, а боен обект и вътре родилки и деца няма. Но като беше обстреляна споделиха, че това е болница, а не постройка. Прилагам съветското опровергаване. За Мариупол ме е изключително гняв, сигнализирам и пиша от ден първи, че това е град пленник. Слава богу АЕЦ няма. Но в Харков има и реактора си е миниран. „Добрата“ вест е, че в случай че гръмне ще бъде инфектирана единствено региона. Докарахме се до такава степен на такива вести да се радваме.

Аз не желая на никой нищо да потвърждавам или да диспутирам. За мен украинския народ няма виновност за подмолните игри на НАТО и Съединени американски щати. И да не забравяме, че това е наш, приятелски народ и наша праземя и ние сме занесли православието там. Същото е с съветския народ. Не може някой да взема страна срещу единия или другия брат. Не може.

И запомнете за какво Русия стартира интервенцията:
Има биолаборатории, които РЕАЛНО правеха оръжие на биологична основа. И не просто лабове, а цяла мрежа.От 2017 година са почнали работа по нуклеарно оръжие.Има проект за тотална зачистка на 2 области от съветско население, за март тази година. Заедно с разполагане на четири дивизии на НАТО.
Е, отговорете си на въпроса:

Може ли да се допусне страна за комшия, която да има биологично и нуклеарно оръжие в ръцете и полетно време под 2 минути и граница над 2000 км.? А когато в тази страна режима е искрено нацистки и искрено русофобски? А в случай че освен това е член на НАТО?

Всякакви други приказки за газ, за ползи на олигарси, за северен поток са нелепости на квадрат. Тук приказваме, че самото битие на Русия е сложено на карта. Какъв поток, каква газ???

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР