Националното тол управление отново е с нов директор. На мястото

...
Националното тол управление отново е с нов директор. На мястото
Коментари Харесай

Националното тол управление се оказа с нов директор

Националното тол ръководство още веднъж е с нов шеф. На мястото на Георги Темелков, който оглавяваше Научно-техническо управление през последните две години с малко спиране, в този момент е назначен инж. Румен Мутафчиев, сочи информация в уеб страницата на Агенция „ Пътна инфраструктура “.



Не е ясно по кое време тъкмо се е случила рокадата, защото досега тя не е оповестена публично нито от районното министерство, нито от АПИ. Името на Мутафчиев обаче попада в проектозакон като изпълняващ длъжността шеф. Документацията е с дата от 29 май тази година. Това допуска, че рокадата се е случила преди повече от 2 седмици. На уеб страницата на АПИ написа, че е шеф.

Екипът ни изпрати питане до двете институции по тематиката и чака отговори.



Припомняме, че промяната на шефове в Научно-техническо управление, което дава отговор за тол системата, съвсем постоянно се прави тихомълком. Георги Темелков, който бе дълготраен кадър на ГЕРБ, пое ръководството през август 2022 година И тогава назначението му не бе обявено публично.

В началото на 2023 година пък той бе заменен още веднъж тихомълком от Станислава Кирилова, като още веднъж нямаше ясни претекстове за рокадата. През юли пък стана ясно, че служебното държавно управление още веднъж е върнал Темелков като шеф на Научно-техническо управление, само че още веднъж това не беше обявено публично. Тогава от АПИ споделиха, че Темелков е бил в болничен и поради това е заместен от Кирилова, само че до момента в който е бил в болничен, също по този начин е бил намален в служба „ Началник отдел “.  
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР