Националното сдружение на сираците организира дарителска кампания в подкрепа на

...
Националното сдружение на сираците организира дарителска кампания в подкрепа на
Коментари Харесай

Националното сдружение на сираците с дарителска кампания в подкрепа на абитуриенти в нужда

Националното съдружие на сираците провежда дарителска акция в поддръжка на зрелостници в неравностойно състояние. Заради COVID-19 пандемията тази година няма да се състои обичайният Звезден бал, само че младежите ще бъдат подкрепени финансово и сами ще преценяват къде да вложат парите си.

35 зрелостници в неравностойно състояние от гимназията по превоз в Плевен е подкрепило Сдружението на сираците от 2016 година до момента - такива, чиито фамилии не могат да им обезпечат незабравимо довеждане докрай.

" Това подкрепяне се състои в обезпечаване за бала на най-красивите тоалети, които могат да си пожелаят ", сподели инж. Юлиана Ненова, зам.-директор на ПГ по превоз, Плевен.

Тази година е седмата, в която Националното съдружие на сираците провежда дарителска акция в поддръжка на зрелостници в потребност.

" Тази година ще ги подкрепим с еднократни финансови помощи, с които самите зрелостници да преценяват дали да заплатят самия бал, дали за първи стъпки в живота или за възнаграждение на такси при кандидастване във ВУЗ-ове ", сподели Слави Михаилов, ръководител на Националното съдружие на сираците в България.

Ще бъдат подкрепени 50 зрелостници - вижте повече във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР