Национално отговорно поведение на диаметрално противоположни като омраза партии и

...
Национално отговорно поведение на диаметрално противоположни като омраза партии и
Коментари Харесай

Борисов отрича да е в коалиция с "Продължаваме промяната - Демократична България", било национално отговорно поведение

Национално отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии и в това време с 100% идентични стратегии ". Такова определение даде водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за контрактуваното. Той взе участие във футболна среща сред " Витоша Бистрица " и " Ботев " (Пловдив) в Пловдив, откъдето разяснява развоя на диалозите за постоянен кабинет.

Председателят на ГЕРБ неколкократно уточни, че взаимното ръководство с " Продължаваме промяната " не се назовава коалиция, а отговорно държание. " Ако е коалиция аз и той (Кирил Петков, бел. ред.) ще сме министър председатели или министри ". По-рано през днешния ден съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков също посочи, че съдействието сред двете партии не е коалиция.

 " Тя е ключът за Шенген и еврозоната ": Кирил Петков се извини за Мария Габриел

Бившият министър председател няколко пъти се изрече ласкаво по адрес на водачите на " Продължаваме промяната - Демократична България ". Първо ги поздрави, че са загърбили егото, по-късно ги посъветва да не четат и да не гледат уеб сайтове и малките екрани, до момента в който не създадат държавно управление, " тъй като тези, които биха споделили нещо против такова държавно управление, работят за сриване на цялата политическа система ", а най-после даже добави: " Евала на тея момчета, те вършат това, което и ние ".

Борисов отхвърли да дава отговор на съответни въпроси както за състава на кабинета, по този начин и дали ще има някакво подписано съглашение, което да закрепи връзките сред двете обединения, с мотив, че договарянията се водят от Мария Габриел. Споразумението по думите му пък щяло да се случи " пред очите на народа ".

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР