Националният военноисторически музей отвори вратите си за най-малките. В рамките

...
Националният военноисторически музей отвори вратите си за най-малките. В рамките
Коментари Харесай

Ден на бащата се провежда за осми път в Националния военноисторически музей

Националният военноисторически музей отвори вратите си за най-малките. В рамките на самодейността " Ден на бащата " децата можеха да се качат в кабините на най-атрактивните машини от външната експозициия на музея.


Денят на бащата в Националния военноисторически музей се организира за осми път.
Деяна Костова - шеф " Връзки с обществеността " в НВИМ: Едно събитие, което отбелязва специфичната връзка сред детето и бащата. Един ден, в който всичко, което се случва е споделено сред детето и неговите родители.
Народни танци, лятна читалня, минифутбол и изобразяване върху вода са дребна част от забавляванията, които бяха подготвили уредниците за децата.

Гергина Петрова: Капват се разнообразни цветове върху водата. Те остават на повърхостта. Направената рисунка, като с безредие се получават доста забавни фигури се отпечатва на лист и нормално резултатът за детето е " Уау! ".
Деца и родители можеха да се качат в кабините на вертолет, ракетен комплекс и други машини от външната експозиция на музея.

Българската войска даде част от актуалната техника, която е на въоръжение сега за Деня на бащата.

За първи път в самодейността взе участие и УНИЦЕФ. Родителите можеха да получат скъпи препоръки за ранното детско развиване.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР