Националният стадион Васил Левски попадна в негативна класация за най-лошите

...
Националният стадион Васил Левски попадна в негативна класация за най-лошите
Коментари Харесай

Националният стадион попадна в негативна класация

Националният стадион " Васил Левски " попадна в отрицателна ранглиста за най-лошите футболни уреди в Европа. Класирането е направено съгласно междинните оценки, дадени на всеки стадион от потребителите на уебсайтовете Гугъл, Tripadvisor и Football Ground Map.

Интересното е, че нашият стадион не е най-лошият на Старият континент, а е подложен на 9-ата позиция. Всъщност с най-лоши оценки се оказаха оборудванията в Италия, като цели 5 уреди на Апенините попадат в този отрицателен лист, в това число и най-лошият от тях - " Карло Кастелани ", където семейства Емполи. След него в класацията са " Балаидос " на Селта (Виго), " Максимир " на Динамо (Загреб), националният стадион на Белгия " Крал Бодуен ", " Колизеум Алфонсо Перес " на Хетафе, " Пиер Луиджи Пенцо " във Венеция, " Маркантонио Бентегоди " във Верона и " Ян Брейдел " в Брюж.
 Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул
На десето място, незабавно след " Васил Левски ", е стадион " Де ла Мосон " в Монпелие, Франция. На 11-то място е " Артемио Франки " във Флоренция (домът на Фиорентина), 12-ти е " Юнивърсити ъв Болтън " в Англия (на Болтън Уондърърс), следват " Естадио де ла Серамика " на Виляреал и " Диего Армандо Марадона " в Неапол.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР