Националният селекционер по футбол Красимир Балъков говори преди евроквалификацията с

...
Националният селекционер по футбол Красимир Балъков говори преди евроквалификацията с
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Мачът с Англия ще ни е от полза, искам да покажем друго лице

Националният селекционер по футбол Красимир Балъков приказва преди евроквалификацията с Англия. Срещата е на 7 септември на " Уембли ". Три дни по-късно " лъвовете " ще се изправят против Ирландия в контрола.

" Тони Велков е прочут за всички вас. Търся хора, които са близки до вижданията ми. Направихме един диалог, на който изяснихме всичко. Станислав Генчев ще се причисли към лагера.

Днес ще упражняват 12 индивида. Имаме четири тренировки, които ще мога да направя с целия тим. Искам да покажем друго лице против Англия. Ще ни бъде от изгода този мач против един от най-хубавите тимове в света. Ще забележим по какъв начин ще отговорим на динамичността на игра на Англия.
 Снимка 440872
Източник:

Бодуров има опит, игра в Англия. Извикали сме го, ще забележим какво е физическото и психическото му положение, след което ще решим дали е в положение да взема присъединяване. От тези мачове се надяваме да спечелим точки.

Ще се опитаме да бъдем добре проведени, имаме огромен почит от Англия, само че би трябвало да покажем самочувствие и да дадем най-хубавото. Няма потребност от по-голям почит, в сравнение с би трябвало. Със боязън не се играе футбол.
 Красимир Балъков събира
Красимир Балъков събира " лъвовете " през днешния ден

България ще се изправи против Англия в подготовка за Евро 2020

В националния тим времето е малко, желая да бъде повече, само че няма по какъв начин да стане. Има неща върху, които би трябвало да се работи. Има неща, които би трябвало да задържим и да надградим. Търсим разнообразни разновидности, с цел да подсилим тима, да дадем късмет на младите играчи. Наблюдаваме шампионата и се опитваме да подтикваме футболистите.

Ще се съобразим с динамичността и бързината на Англия. Много е мъчно да намериш вярната рецепта. Ще изисквам футболистите, които идват в националния тим, да играят без боязън. Трябва да бием и трите противника, с цел да имаме късмет да се класираме ", съобщи Балъков.
 Снимка 440874
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР