Националният селекционер Петър Хубчев беше критичен след загубата от Холандия,

...
Националният селекционер Петър Хубчев беше критичен след загубата от Холандия,
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Някои футболисти си мислят, че са в националния отбор по право

Националният селекционер Петър Хубчев беше сериозен след загубата от Холандия, която остави тима без шансове за класиране на международното състезание. " Много неща не ми харесаха, само че едно нещо беше явно. Не бяхме по-свежият тим, физически тотално отстъпвахме на Холандия. В най-голяма степен това беше най-голямата разлика ", стартира Хубчев.

Той не пожела да се оправдава с неналичието на прохлада у играчите си, а дефинира загубата с 1:3 като изцяло заслужена.

" Има и още нещо, което се видя от трибуните. Има момчета, които си мислят, че са национали по право, без да дават всичко от себе си. Има и момчета, които макар тази отмалялост, се пробваха да минат тази граница и дадоха всичко от себе си. Ще беседвам с едните, и с другите ", добави треньорът.

" Те имат качества и съм сигурен в това, само че във футбола не става единствено с качества, би трябвало да показваш сърце и доста хъс. Аз не го виждам в някои хора ".

Селекционерът не пожела да дава лични оценки и да приказва за ранните смени, които предприе в мача, само че изясни реакцията на тима след ранното попадение на Холандия.

 Селекционерът счита, че някои от футболистите не демонстрират нужното предпочитание.
© LAP.bg

Селекционерът счита, че някои от футболистите не демонстрират нужното предпочитание.

" Още преди мача споделих на момчетата, че даже да поведат с 2:0, ние можем да се върнем. Нашият тим е формиран от такива футболисти, че можем да реагираме ", добави треньорът.

Той стимулира избора си на играчи, заявявайки още веднъж, че те са най-хубавите на този стадий, само че изясни, че не постоянно в мачовете всеки ход сработва.

" Аз не желая да приказваме за някакви хвалби, за израстване и така нататък Не бързайте с такива мнения. След като сме изгубили, значи сме сбъркали и първата причина е в мен. Малко ме интересува кой какво е споделил за мен ", сподели още селекционерът.

Опитният треньор е почтен, че може да извади повече позитиви от последната седмица, само че вижда и негативи в тима.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР