Националният селекционер Георги Дерменджиев говори пред медиите часове преди официалния

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев говори пред медиите часове преди официалния
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Не е добре, когато губиш, но не е и добре, когато те хокат постоянно

Националният селекционер Георги Дерменджиев приказва пред медиите часове преди формалния му дебют отпред на " трикольорите ". Нашите се изправят против Парагвай в контрола, която надали ще се радва на огромен зрителски интерес. Добрата вест е обвързвана с това, че Кирил Десподов и Пламен Илиев ще бъдат на линия за инспекцията.
 Димитър Илиев: Моята цел е да се утвърдя в националния тим
Митко Илиев: Моята цел е да се утвърдя в националния тим

" Ще опитам да дам най-хубавото от себе си "

" Имаше какво да ми кажат играчи и какво да им кажа аз. Кирил Десподов е добре. Пламен Илиев също ще бъде на линия. Знаете какъв тим е Парагвай. Силен тим и съм удовлетворен, че ще играем против него. Всичко остава зад тила ни и гледаме напред. Имаме право на шест смени в първия мач . Мисля, че Недялков е в доста добра форма. Той ще липсва на националния тим, само че има момчета, които ще го заместят . Трябва да бъдем реалисти и да знаем защо става въпрос. Не е добре, когато губиш, само че не е и добре, когато те хокат непрекъснато. Разговаряме доста на тази тематика. Ситуацията не е лека ".
 Снимка 452660
Източник:

" Всеки народен тим си има тежка загуба. Има и положителни моменти . Футболистите претърпяват тежката загуба, само че най-лошото е, че има едно доста съществено психическо натоварване поради класирането на националния тим. Искам по този начин да направя по този начин това да отмине по-бързо ".

" Има един миг, в който футболистите играят с терзание. Искам да им вдъхна има вяра и убеденост, че имат благоприятни условия. Това не е капацитетът на тим . Мисля, че той е с няколко степени по-нагоре. Искам да видя играчите по-спокойни и да играят освободено. За един тим постоянно е значима поддръжката. Те би трябвало да я усещат, когато са на терена. Да се надяваме, че в бъдеще ще върнем публиката на стадиона. Честата промяна на треньори не се отразява добре на играчите. Всеки треньор желае да наложи личен жанр . Аз обичам да се играе комбинативен футбол, само че ще се съобразя с опциите на играчите. Който е в добра форма, той ще бъде в националния тим ".
 Националите се снимаха за календар
Националите се снимаха за календар

Фотосесията се организира на Националната футболна база в " Бояна "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР