Националният съвет за тристранно сътрудничество /НСТС/ ще проведе заседание от

...
Националният съвет за тристранно сътрудничество /НСТС/ ще проведе заседание от
Коментари Харесай

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще проведе заседание утре

Националният съвет за тристранно съдействие /НСТС/ ще организира съвещание от 15:00 часа на следващия ден в Гранитна зала в постройката на Министерския съвет. Дневният ред е следният:

  1. Проект на Постановление на Министерския съвет за установяване размера на линията на беднотия за страната за 2024 година, импортиран от министъра на труда и обществената политика.
  2. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за налог върху добавената стойност, импортиран от министъра на финансите.
  3. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за налог върху приходите на физическите лица, импортиран от министъра на финансите.
  4. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за корпоративното подоходно облагане, импортиран от министъра на финансите.
  5. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за локалните налози и такси, импортиран от министъра на финансите.
  6. Проект на Закон за допълнение на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс, импортиран от министъра на финансите.
  7. Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните хранилища, импортиран от министъра на финансите.
Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР