Националният съвет на БСП заседава за предстоящите на 2 април

...
Националният съвет на БСП заседава за предстоящите на 2 април
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП заседава за предстоящите избори

Националният съвет на Българска социалистическа партия заседава за идните на 2 април парламентарни избори. Освен номинации за листите за депутати, от ръководството на партията разискват и свършеното от тях в 48-ото Народно заседание.

Очаква се Националният съвет да утвърди и съдружната формула за присъединяване в идните парламентарните избори. Очаква се да се резервира формата на " Българска социалистическа партия за България ".

Подробностите вижте във включването на Карина Караньотова.

" Коалицията към сегашния миг се резервира същата, няма смяна. Това е към сегашния миг, несъмнено, Националният съвет може да реши и нещо друго, само че нямаме такива поръчки все още ", съобщи Филип Попов.

В " Денят стартира с Георги Любенов " Георги Свиленски от Българска социалистическа партия разяснява, че лидерският въпрос в Българска социалистическа партия не е на дневен ред на идния конгрес на партията.

Кирил Добрев, който е измежду членовете на по този начин наречената " вътрешна съпротива " в социалистическата партия, е на противоположното мнение.

" Конгресът може да направи всичко. Те, моите сътрудници, които през днешния ден по всички студиа обясняваха, че тая тематика не е настояща, мога да им кажа единствено, че конгресът може да закрие Българска социалистическа партия, има такива функционалности, може и да отнеме пълномощията на Корнелия Нинова да бъде ръководител, тъй че от конгреса може да се чака всичко и да бъдат напрегнат идната седмица ", съобщи Кирил Добрев.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР