Националният съвет на БСП събра необходимия брой гласове - повече

...
Националният съвет на БСП събра необходимия брой гласове - повече
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП наложи наказание на Калоян Паргов

Националният съвет на Българска социалистическа партия събра нужния брой гласове - повече от 50% + 1 и наложи на Калоян Паргов наказване.

Временно ще му бъдат отнети правата за заемане на партийни длъжности, участие в органите на партията и право да се кандидатира за такива в период от една година. Въпреки, че са събрани нужните гласове, има членове, които още не са упражнили правото си на глас. Крайният период изтича в събота, в 17:00 часа. 

Наказанието идва два дни, откакто социалисти от градската организация на БСП-София събраха подписка с апел Националният съвет на Българска социалистическа партия да предприеме нужните дейности за налагане на наказване на ръководителя на Градския съвет в София и ръководител на групата на общинските съветници в града – Калоян Паргов. Поводът за настояването им е присъединяване на общински съветници на БСП-София в скандалната договорка за осветлението в столицата, разкрита от Борис Бонев, присъединяване им в избора на ръководител на Общинския съвет на София от ГЕРБ, неглижирането на активността на градската организация, както и фактът, че Градският съвет на БСП-София не заседава постоянно и взима решенията еднолично. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР