Националният отбот на Нидерландия победи Шотландия с категоричното 4:0 в

...
Националният отбот на Нидерландия победи Шотландия с категоричното 4:0 в
Коментари Харесай

Нидерландия скри топката на Шотландия

Националният отбот на Нидерландия победи Шотландия с безапелационното 4:0 в контролна среща, играна на стадион " Йохан Кройф Арена " в Амстердам.

Гостите имаха добра опция да поведат в резултата, само че вратарят Марк Флекен мазета удар на Райън Кристи в гредата. " Лалетата " въпреки всичко откриха резултата в края на първото полувреме. Тижани Райндерс направи резултата 1:0 с изстрел от отдалеченост.

След почивката островитяните още веднъж нямаха шанс, като този път шут на Лоурънс Шенкланд разтресе напречната греда. Сценарият от първата част се повтори. След гредата, възпитаниците на Роналд Куман се разписаха. Жоржиньо Вайналдум засече с глава центриране на Коди Гакпо и повиши на 2:0.

В 84-ата минута появилия се от аварийна пейка Ваут Вегхорст взе образец от своя съотборник и също записа името си измежду голмайсторите след удар с глава. Нападателят засече центриране от ъглов удар на друга запаса Джоуи Веерман

В идната офанзива Дониел Мален също изпрати кълбото в противниковата врата, девет минути откакто се появи на терена и оформи крайното 4:0.
 Чехия обърна Норвегия в дебюта на Иван Хашек
Чехия обърна Норвегия в дебюта на Иван Хашек

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР