Националният отбор по волейбол за жени започна по най-добрия начин

...
Националният отбор по волейбол за жени започна по най-добрия начин
Коментари Харесай

Категорични „лъвици“ започнаха ударно в Златната европейска лига


Националният тим по волейбол за дами стартира по най-хубавия метод присъединяване си в първото издание на Златната европейска лига. В столичната зала „ Христо Ботев “ съставът ни надигра Португалия с 3-0 (25-13, 25-18, 25-19) в първа среща от Група А на шампионата.

„ Българските лъвици “ направляваха протичащото се на полето от първата до последната точка и справедливо се поздравиха с първи 3 точки.

Най-резултатна за триумфа стана Гергана Димитрова, която осъществя 14 точки. Капитанът на отбора Христина Русева добави 12. За гостите нито една състезателка не съумя да реализира двуцифрен актив.

Срещата беше формален дебют за новия селекционер на отбора Иван Петков, който с изключение на от резултата, остана удовлетворен и метода, по който играха българките.

Ето и какво сподели той за уеб страницата на БФВолейбол минути след последната точка:

„ Нормално е след подобен резултат да сме удовлетворени, а освен от резултата, мисля, че и от играта би трябвало да бъдем удовлетворени. Веднага след мача не мога да дам безапелационна оценка, защото и равнището на тима на Португалия не беше най-високото, което ние търсим, само че концепциите, които се опитваме да постановяваме, като жанр, игра и държание, мисля, че би трябвало да бъдем удовлетворени от днешната среща. Очаква ни много сложен мач против Украйна в сряда. Добър тим, който последната година сподели огромно израстване. На Европейската лига и на Европейското състезание имаше малшанс. Загуби всички мачове с по 2-3. Ще бъде много мъчно против Украйна и би трябвало да се подготвим по най-хубавия метод “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР