Националният отбор по плуване вече се подготвя в пълен състав

...
Националният отбор по плуване вече се подготвя в пълен състав
Коментари Харесай

Антъни Иванов, Йордан Янчев, Калоян Левтеров и Петър Мицин се присъединиха към лагера на националния тим в Бургас

Националният тим по плуване към този момент се приготвя в цялостен състав на лагера в Бургас. Тренировките в “Парк Арена ОЗК ” ще продължат до началото на Международния шампионат “Купата на кмета ”, проведен от Българската федерация по плувни спортове с поддръжката на Община Бургас.
В заниманията към този момент вземат участие Антъни Иванов, Йордан Янчев, Калоян Левтеров и Петър Мицин.

“Подготовката върви доста добре. Всички са здрави, което е най-важното и могат да извършват заложените подготвителни натоварвания ”, съобщи треньорът на националния ни отбор Кристиян Минковски.

Той разчита на това, че състезателите, които се включиха в лагера, ще създадат доста мощни резултати в конкуренцията, която започва на 19 май.

“Предстоящото съревнование ще бъде доста мощно, тъй като поръчки за присъединяване са подали спортисти от пет страни. Конкуренцията ще бъде на високо равнище и считам, че това ще докара до доста положителни времена за нашите плувци ”, сподели още Минковски.

Националният селекционер съобщи още, че е признателен на Община Бургас и на управлението на “Парк Арена ОЗК ” за предоставените отлични условия за подготовка на неговите ученици. Той посочи и ролята на локалните клубове, които са подходили с схващане при правене на графика за прилагане на плувния комплекс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР