Националният отбор по футбол трябва да изтърпи грешките, които допуска,

...
Националният отбор по футбол трябва да изтърпи грешките, които допуска,
Коментари Харесай

Кръстаич: Националният отбор трябва да изтърпи грешките, за да расте

Националният тим по футбол би трябвало да изтърпи грешките, които позволява, с цел да може да пораства. Това разгласи селекционерът преди втория мач от европейските квалификации. В понеделник вечер България се изправя против Унгария като посетител в Будапеща.

След първия кръг българският отбор е с една загуба,.

" Изиграхме един добър и тежък мач против Черно гора. Отборът ни е по-изтощен от този на Унгария, мисля че бяхме по-добрия тим, заслужавахме освен да вземем точка, само че и да победим. Нашият тим е стимулиран и през днешния ден. И единствено грешката, която направихме, както и някои други пропуски в мача в петък, би трябвало да отстраним ", сподели Кръстаич на конференция в Будапеща.

" Пети път сме дружно и мисля, че мотивацията е на високо равнище. Има неточности, само че желая да ги изтърпим, с цел да растем ".

За дуела с Унгария Кръстаич ще направи промени. Едната е насилствена, откакто Петко Христов е с контузия. Втори следващ мач пропуща и Антон Недялков.

" Знаем си нашата класа. Искам да демонстрираме, че се стараем да играем футбол и се борим за националния герб. Това желая да създадем - един млад тим, който има класа. Очакванията са за цялостен стадион, което ще окаже напън върху играчите. Но великите играчи се раждат на такива мачове ", сподели още сръбският треньор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР