Националният отбор по футбол на България напуска София. Новината обяви

...
Националният отбор по футбол на България напуска София. Новината обяви
Коментари Харесай

Националният отбор напуска София, приемаме Северна Македония и Грузия в Разград

Националният тим по футбол на България напуща София. Новината разгласи уеб сайтът на УЕФА. Европейската централата оповести преди БФС желанията трикольорите да домакинстват в Разград на старта на Лигата на нациите. УЕФА удостовери, че България ще одобри Северна Македония и Грузия на стадиона на Лудогорец " Хювефарма Арена ". Мачът с югозападните ни съседи е на 2 юни от 19:00 часа, а този с грузинците три дни по-късно от 21:45 часа.

В края на март 2018 година България семейства в Разград в контролата против Босна и Херцеговина, изгубена с 0:1.
 Рокади в щаба на Ясен Петров в националния тим
Рокади в щаба на Ясен Петров в националния тим

Все още не е ясно кой ще размени Шейтанов

Интересното е, че в сряда вечер новият заместител изпълнителен шеф в БФС Христо Запрянов разгласи в предаване по Диема спорт, че към момента местенето на стадиона на Лудогорец е единствено вид. Ден по-късно обаче УЕФА на уеб страницата си официализира смяната.

" Решение да местим мачовете на България в Разград сега няма. Имаме положителни връзки, даже партньорство с Национална спортна база. От УЕФА са правили доста взаимни отстъпки ", разяснява Запрянов.

" Тема Спорт " оповестява, че за последното домакинство на новобранеца Гибралтар е обсъждан вид със стадиона на Берое в Стара Загора, само че зависи от това дали европейската централата ще даде позволение на оборудването.

" Много хора гледат с подигравка на думите на Ясен Петров, че изпратихме добра година. Това, което той направи, е храброст. Ударното подмладяване бе идеал за доста генерации. Аз считам, че Ясен Петров заслужава да продължи да работи с националния тим. Близнаците Христови са двама от главните футболисти. На Ясен му липсва поддръжка. Георги Иванов също го сподели - националният тим е привилегия. Целта за 2022-ра е първото място в групата за Лигата на нациите. Всички имаме вяра, че е постижимо ", разяснява още Запрянов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР