Националният отбор на Уругвай се фокусира върху психологическата подготовка и

...
Националният отбор на Уругвай се фокусира върху психологическата подготовка и
Коментари Харесай

Оскар Табарес: Португалия не е само Кристиано Роналдо

Националният тим на Уругвай се концентрира върху психическата подготовка и отборната игра преди осминафиналния мач на Световното състезание по футбол против Португалия. Това съобщи селекционерът на южноамериканския отбор Оскар Табарес.

" Вече сме по-близо до реализиране на фантазиите ни. Спокойни сме преди този мач. Трябва просто да сътворяваме положения за нашите играчи. Не желая да мисля какво ще се случи след този мач, тъй като това е друга страница, която още не сме отворили. Не желая и да се концентрирам върху статистики и прогнози, тъй като те няма да повлияят на развиването на срещата. По-важно е да се подготвим душевен и да играем като тим. Това желаеме да покажем на терена ", сподели той. Н " Португалците са европейски първенци и са доста мощен тим. Нямаме време да обмисляме разнообразни сюжети за този мач. Трябва просто да не даваме път на страстите ни и да покажем най-хубавото, на което сме способни ", добави уругвайският селекционер.

" Те ще имат няколко футболисти от шампионския си състав на терена и това приказва задоволително за класата им. А по-късно идва и Кристиано Роналдо - капитан и водач на този тим. Трябва да го спрем групово ", приключи Табарес. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА
ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ! Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Уругвай 3:0краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР