Националният отбор на Словения остана без треньор месеци преди Европейското

...
Националният отбор на Словения остана без треньор месеци преди Европейското
Коментари Харесай

Слободан Ковач и Словения се разделиха

Националният тим на Словения остана без треньор месеци преди Европейското състезание. Федерацията и досегашният селекционер Слободан Ковач взеха решение да се разделят по-малко от две години след началото на взаимната си работа.
 ЦСКА - Добруджа @@@
С Ковач, на който синът Давиде Ковач (№4)играе за родния Добруджа, отборът завоюва 8-о място на Европейското състезание в Полша през 2017 година и 12-то място на Световното състезание предходната година.

Словения е хазаин на група С от тазгодишното издание на шампионата на Стария континент, като противници ще бъдат Русия, Финландия, Турция, Македония и Беларус.
" Бихме желали да благодарим на Слободан за всичко, което направи за словенския волейбол и националния тим през последните два сезона. Той поведе тима към успеха в Световната лига 2 преди две години и обезпечи първата поява на Словения на международно състезание. Взаимно взехме решението да се разделим ", съобщи пред медиите ръководителят на Волейболната федерация на Словения Метод Ропрет.

Ковач, който наследи Андреа Джани на поста старши-треньор на Словения, дебютира на квалификационния шампионат за международното състезание, който се организира през май 2017 година в Любляна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР