Националният отбор на Мексико постигна втора поредна победа в Група

...
Националният отбор на Мексико постигна втора поредна победа в Група
Коментари Харесай

Солиден Мексико повали и Южна Корея

Националният тим на Мексико реализира втора поредна победа в Група F на Световното състезание в Русия. След като на старта на шампионата „ ацтеките “ победиха международния първенец Германия с 1:0, през днешния ден отборът на Хуан Карлос Осорио се наложи с 2:1 над състава на Южна Корея на стадион „ Ростов Арена “ в Ростов.

Карлос Вела даде преднина за мексиканците от дузпа в 26-ата минута, а в 66-ата минута нападателят на британския Уест Хям Хавиер Ернандес удвои, реализирайки рекорден 50-и гол с националната фланелка на своята страна. Почетното попадение за корейците вкара звездата на отбора Хюн Мин Сон в добавеното време на срещата.

Нападателят на британския Уест Хям осъществя рекорден 50-и гол с националната фланелка на своята страна.
Нападателят на британския Уест Хям осъществя рекорден 50-и гол с националната фланелка на своята страна. / БГНЕС
Като цяло футболистите на Мексико преобладаваха над своя противник, който от своя страна още веднъж не убеди с изявите си. Подобно на мача с Германия и през днешния ден играчите на Осорио бяха солидни в отбрана, а също така още веднъж демонстрираха силата си на контраофанзива.

С днешния триумф северноамериканският отбор направи голяма стъпка към осминафиналите, защото сега е едноличен водач в групата с цялостен актив от 6 точки. По-късно е другият мач от тази група сред съставите на Германия и Швеция, които ще премерят сили на Олимпийския стадион в Сочи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР