Националният отбор на Германия най-накрая даде поводи за радост на

...
Националният отбор на Германия най-накрая даде поводи за радост на
Коментари Харесай

Франция игра, Германия спечели. Бундестимът изригна в Лион и напомни за себе си

Националният тим на Германия най-сетне даде мотиви за наслада на измъчените си напоследък почитатели, освен това - по допустимо най-сладкия метод.

Бундестимът завоюва с 2:0 като посетител на историческия си противник Франция и даде вяра, че може и да реализира нещо огромно на идното домашно Евро 2024.

Мачът започва шокиращо за домакините, които се оказаха догонващи в резултата още в осмата секунда. Още преди да схванат какво се случва на терена, Германия извърши център и потегли незабавно напред, а Флориан Вирц получи топката от Тони Кроос, като младият гений на Байер Леверкузен не се поколеба да стреля от сериозна отдалеченост за 1:0.

След попадението Франция взе самодейността, само че не съумя да изравни до края на първата част.

И когато всички чакаха това да се случи през второто полувреме, Германия нанесе еднакъв удар. Още в първите минути играчите на Юлиан Нагелсман удвоиха преднината си след попадение на Кай Хаверц, смълчавайки трибуните на стадиона в Лион.

Наставникът на Франция Дидие Дешан, който на няколко пъти бе уловен от камерите да беснее край страничната линия, пусна в игра локалния любим Оливие Жиру като сътрудник на Мбапе.

Звездата на ПСЖ се показа много под упованията и очевидно статутът му все по-честа запаса в клубния отбор се отразява.

Така в последна сметка Германия завоюва значима победа за самочувствието си, до момента в който френските национали бяха изпратени с освирквания от трибуните.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР