Националният отбор на Гамбия, в който играе новото попълнение на

...
Националният отбор на Гамбия, в който играе новото попълнение на
Коментари Харесай

Проблеми за Ноа Сонко Сундберг и националния тим на Гамбия

Националният тим на Гамбия, в който играе новото попълнение на Левски - Ноа Сонко Сундбрег, безусловно " пламна " преди мачовете от шампионата за Купата на африканските народи, написа " Тема спорт ".

Голяма част от футболистите на африканската страна са с ковид и това е повода управлението на федерацията да анулира и двете планувани контролни срещи, които трябваше да се изиграят до старта на конкуренцията. На 1 януари трябваше да има мач с Алжир, а по-късно и дуел със Сирия.

" Поради липса на 16 играчи, представляващи 57% от извиканите 28 футболисти, нашите контроли с Алжир и Сирия бяха анулирани ", оповестиха от GFF в събота.

" Това са отсъствия, породени от ковид, травми, болести и ограничаване за пътувания ", уточни белгийският треньор на Гамбия Том Сентифе във фейсбук.

Ситуацията повдигна доста въпросителни 11 дни преди историческото първо присъединяване на Гамбия на сходен конгрес. На 12 януари е дуелът с Мавритания, а по-късно са мачовете с Мали и Тунис.

Отмяната на дуела с Алжир провокира гнева на алжирците, които подчертаха, че срещата е едностранно анулирана от отбора на Гамбия, защото нямат здрав вратар.
 На
На " Герена " се е провела значима среща за бъдещето на Левски

Ето какви са новините от нея
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР