Националният отбор на България започна подготовка за сблъсъците с Иран

...
Националният отбор на България започна подготовка за сблъсъците с Иран
Коментари Харесай

Националният отбор на България започна подготовка за сблъсъците с Иран и Черна гора

Националният тим на България стартира подготовка за конфликтите с Иран и Черна гора. „ Трикольорите “ одобряват страната от Близкия изток в Пловдив на 7 септември от 19 часа, а три дни по-късно, още веднъж в същия час, гостуват в Подгорица в мач от квалификациите за Евро 2024.

Както нормално, настроението при започване на лагера е приповдигнато и националите ни споделиха, че е време България да стартира да побеждава, да натрупа самочувствие и позитивни резултати.

„ Обстановката е добра. Вчера се събрахме, не сме упражнявали още дружно. Вече мога да кажа, че се познаваме почти сносно всички. Очакваме да играем добре, да се развиваме, да трупаме опит и да се обиграваме като тим. Мисля, че можем да победим и в двата мача “, показа Андриан Краев.

„ За мен е чест да бъда част от националния тим, уповавам се да покажа на какво съм кадърен на терена и да оказа помощ на тима да реализира положителни резултати против Иран и Черна гора “, сподели от своя страна Лукас Петков на немски.

„ Смятам, че имаме задоволително добър тим. Личи си, че имаме положителни футболисти в България, само че би трябвало самообладание, лишаване и тренировки. Резултатите рано или късно ще дойдат “, добави вратарят на Сейнт Джонстън Димитър Митов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР