Националният отбор на България по волейбол за жени засне уникална

...
Националният отбор на България по волейбол за жени засне уникална
Коментари Харесай

Женският национален отбор по волейбол с уникална фотосесия със златната купа на Античния театър

Националният тим на България по волейбол за дами снима неповторима фотосесия на Античния спектакъл в Пловдив в навечерието на Европейското състезание, което стартира в сряда. Специалното събитие бе кулминационната точка на формалния Трофи тур на златната купа за първенеца от Евроволей 2021, който Лидл България провежда за почитателите в Града под тепетата.

Благодарение на колегата на Българската федерация по волейбол, в България дойде действителният златен трофей, който ще бъде връчен на първенеца от Европейското състезание.   Близо 10 хиляди жители и посетители на Пловдив се възползваха от неповторимата опция да се снимат със златната шампионска купа и да завоюват свежи награди по време на Трофи тура на знакови местоположения в града.  

Вече четвърта година Lidl е сътрудник на Българската федерация по волейбол. А особено за Европейското състезание за дами, на което страната ни е хазаин, компанията даде на българската аудитория и шанса за среща с впечатляващия трофей.  

Всички, които не са съумели да се възползват от опцията, може да го създадат директно преди мачовете на българските волейболистки в „ Колодрума “. Пред спортната зала ще бъде построена специфична почитател зона за Евроволей 2021, а от 16,30 часа в дните на мачовете от груповата фаза след старта на шампионата на 18 август почитателите още веднъж ще могат да се снимат с мечтания трофей, с помощта на Лидл България.  

В българския лагер са извънредно удовлетворени, че имат опцията да играят на Европейското състезание пред българска аудитория. А след фотосесията със златната купа на Античния спектакъл споделиха упоритостите си за шампионата и страстите да вървят по пътя към трофея точно в Пловдив.  

" Самата композиция - да сме на знаково място като Античния спектакъл в Пловдив с купата, за която всички волейболни народи в Европа мечтаят и към която се стремят, основава неповторимо чувство. Имаме опцията да покажем на всички по света хубостта на най-стария жив град в Европа и пословичния ни екипен дух. Като тим ние сме си сложили съществени цели. Бъдете сигурни, че ще създадем всичко по силите си, с цел да ги реализираме ", съобщи селекционерът на националния тим на България по волейбол за дами Иван Петков.  

" Радвам се доста, че точно в Пловдив с националния тим ще играем мачовете си на Европейското състезание. Тук имам доста приятни мемоари с " Марица ", хората са страхотни, а публиката е ужасно мотивираща - кара те да се чувстваш ужасно и да искаш повече от всеки път да си оставиш сърцето ни игрището ", съобщи централният блокировач на националния тим на България по волейбол за дами Нася Димитрова.  

Специалните зони за почитателите в зала “Колодрума ” и Трофи тура на купата са интензивности - част от партньорство сред Лидл България и Българската федерация по волейбол, което през 2021 година е под мотото - „ Грижим се за свежите попълнения в тима “, напълно в поддръжка на младите гении, бъдещите звезди на родния волейбол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР