Националният отбор на България по тенис отпадна от ATP Cup,

...
Националният отбор на България по тенис отпадна от ATP Cup,
Коментари Харесай

Малък фен трогна Григор Димитров с рисунка

Националният тим на България по тенис отпадна от ATP Cup, само че покори сърцата на доста почитатели. Сред тях е и шестгодишният Максим - българче, подарило неповторима рисунка на своя кумир Григор Димитров. Историята пред вестник " Черноморски фар " описа майката на дребния художник - Даниела Желязкова.
Българските тенисисти в Австралия: Благодарим! Ще ставаме все по-добри! Въпреки отпадането, родните представители на ATP Cup са оптимисти
" Той стартира да я рисува след успеха на нашите над Англия. Тогава се прибрахме късно вечер, бяхме 11 часа на трибуните, само че това въобще не му попречи да седне да твори. След успеха на Григор над молдовеца Раду Албот Макси отиде при него, с цел да му даде рисунката си. В паниката обаче Димитров я е разписал и му я върнал още веднъж. После Максим беше бледен, а когато аз го попитах за какво е подобен, той ми отговори, че е желал да му я подари. Казах му: „ Значи ще му я подариш! След мача на двойките отиваш и му я подаряваш! "
Снимка: Getty Images
Това и става! Следс края на мача на двойки България - Молдова момченцето, родено в Австралия, само че с български корени, отива още веднъж при Гришо с рисунката си. Първата ни ракета още веднъж разписва творбата и я връща на Максим, само че мъникът отхвърля да я одобри.

- It’s a beautiful! What’s your name? (б. а. Красиво е! Как се казваш?), попитал Григор, без да подозира, че Максим е българче.

- Максим! И рисунката е за теб! Подарък! - дало отговор на български детето.

Подаръкът трогнал Гришо, който качи рисунката в обществените мрежи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР