Националният отбор на България по футбол загуби с 0:3 от

...
Националният отбор на България по футбол загуби с 0:3 от
Коментари Харесай

Унгария вкара 3 на България за едно полувреме

Националният тим на България по футбол загуби с 0:3 от Унгария на Пушкаш Арена в Будапеща във втория си мач от група G на квалификациите за Евро 2024. Тимът на Младен Кръстаич не съумя да се опълчи на домакините, които взеха решение мача с три гола през първото полувреме, а през второто понижиха темпото. Това е второ следващо проваляне за България след загубата от Черна гора, което оставя отбора съвсем без шансове за класиране на европейското.

Унгария поведе още в 7-ата минута. Топката беше върната обратно при корнер, Доминик Собослай проби и подаде към Роланд Шалай, който стреля, само че Даниел Наумов избави. Вили Орбан опита добавка, а Наумов още веднъж се намеси, а при третия опит Балинт Вечей прати топката във вратата. Малко по-късно Мартин Адам можеше да удвои, само че Наумов още веднъж се намеси. В 26-ата минута Унгария въпреки всичко стигна до втори гол. Собослай се разписа от директен свободен удар. В 39-ата минута резултатът стана 3:0. Собослай още веднъж проби и подаде на Бола, Валентин Антов мазета топката, само че тя стигна до Адам, който вкара за крайния резултат.

" За страдание нямам лукса да разполагам с играчи, които се състезават в огромни клубове и играят на най-високо равнище, също така имахме проблеми с контузени играчи. Играчите, с които разполагаме имат своите качества - те обаче са неопитни и когато се изправят против футболисти от висока класа, от време на време не съумяват да се оправят с тях. Някои от тях играят, а други не във вътрешното състезание, само че това са играчите, с които разполагаме ”, сподели треньорът на България Младен Кръстаич след мача.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР