Националният отбор на България по футбол ще се радва на

...
Националният отбор на България по футбол ще се радва на
Коментари Харесай

Истерия в Разград! Свършиха билетите за мача България – Черна гора

Националният тим на България по футбол ще се радва на цялостен стадион по време на семейството си на Черна гора в първия си мач от група G на квалификациите за Евро 2024, защото всички билети за мача са разпродадени.

Двубоят започва в 19 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport!

Oт БФС оповестиха, че всички пропуски за феновете са продадени и приканват искащите да гледат мача, само че не са се сдобили с билети, да не се струпват пред стадион " Лудогорец Арена " от съображения за сигурност.

Стадионът в Разград е с потенциал близо 11 хиляди места. С изключение на бранша за посетители, както и на буферната зона, упованията са 10 хиляди българи да викат за победа на момчетата на селекционера Младен Кърстаич.

" Скъпи почитатели на България, благодарим ви за голямата поддръжка!

Информираме Ви, че всички билети за днешния квалификационен дуел за Евро 2024 сред България и Черна гора на ст. " Лудогорец Арена " в Разград към този момент са изчерпани. Призоваваме почитателите, които не са закупили пропуски за дуела, да не провокират скупчвания пред касите и входовете на стадиона от съображения за сигурност ", се споделя в известието на централата до почитателите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР