Националният отбор на България по футбол излиза тази вечер на

...
Националният отбор на България по футбол излиза тази вечер на
Коментари Харесай

Битката за Мондиал 2018 НА ЖИВО: Холандия - България

Националният тим на България по футбол излиза довечера на " Амстердам Арeна " против домакина Холандия в мач от международните квалификации за Мондиал 2018. Срещата е с начален час 19:00 и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
След блестящото показване против Швеция и успеха с 3:2, момчетата на Петър Хубчев ще излезнат в опит за нов героизъм. Успехът беше първи против Швеция от 50 години и изкачи " лъвовете " до третата позиция с актив от 12 т три мача преди края на квалификациите. Шведите са с 13 т. на втората, а отборът на Франция е първи с 16 точки.Само първият в групата се класира непосредствено за международното, а вторият съвсем несъмнено играе бараж за класиране.
Божидар Чорбаджийски ще отсъства от състава ни поради насъбрани жълти картони. Така се чака късмет в центъра на отбраната да получи бранителят на Георги Терзиев.
За Холандия дуела пропущат Робин ван Перси поради травма в коляното и Кевин Строотман поради наказване след червен картон при загубата с 0:4 от Франция в четвъртък.
Съдия ще бъде гъркът Анастасиос Сидиропулос. Българският ментор Петър Хубчев е осъден за срещата, откакто бе изпъден против шведите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР