Националният отбор на България по баскетбол 3х3 за момичета U17

...
Националният отбор на България по баскетбол 3х3 за момичета U17
Коментари Харесай

България 3х3 при момичетата U17 започна подготовка за Финалите на Европейската купа на ФИБА

Националният тим на България по баскетбол 3х3 за девойки U17 стартира подготовка за присъединяване си на финалите на FIBA 3x3 U17 Europe cup 2023. Шампионатът ще се организира в интервала 22-24 септември в Гърция.

В разширения състав за мачовете са Моника Борисова, Деница Манолова, Елена Драгоева, Ивана Славова, Димана Костова и Гергана Маданкова, като от тях старши треньорът Лъчезар Коцев ще избере и състава за шампионата.

На старта на подготовката девойките ни взеха присъединяване в 3х3 шампионата в Северния парк в София, проведен от Българската федерация по баскетбол и Фондация " София - Европейска столицата на спорта ". Те се състезаваха, както в конкуренцията при девойките, по този начин и в тази при юношите.

До началото на финалите в Гърция девойките ще продължат подготовката си в София. Те започват присъединяване си на европейския шампионат на 22 септември (петък), когато поредно ще срещнат Франция и Латвия.

Първите два тима от всяка група не престават към четвъртфиналите, а всички мачове от директните елиминации ще се проведат на 24 септември (неделя).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР