Националният отбор на България отново ще играе пред препълнени трибуни.

...
Националният отбор на България отново ще играе пред препълнени трибуни.
Коментари Харесай

Пак пълни трибуни за България

Националният тим на България още веднъж ще играе пред претъпкани трибуни. Модерният " Авива Стейдиъм " в Дъблин, който ще посрещне мачове от Евро 2020, е съвсем напълно разпродаден за контролата сред Ейре и България. Двубоят е на следващия ден от 21:45 часа, а над 40 000 места към този момент са заети, оповестиха от локалната федерация. Капацитетът на стадиона в ирландската столица е 51 700 места. Родната агитка този път ще бъде прекомерно скромна, откакто предходната събота над 2500 подкрепяха " лъвовете " на " Уембли ". Интересното е, че митичният стадион в британската столица беше напълно разпродаден за европейската подготовка с " трикольорите ". Над 82 605 фенове изгледаха успеха на " трите лъва " против селекцията на Красимир Балъков.

Бала, който счита да заложи на напълно освежен състав, пък има вяра, че точно цялостните игрища и атмосферата в тези мачове оказва помощ на отбора му да израстне. Както е известно, представителният тим по футбол на България изпълни последно " Васил Левски " точно против Ейре през 2009 година, когато срещата приключи 1:1, а " лъвовете " изгубиха шансове за присъединяване на бараж за Монидал 2010 година в ЮАР.

Последните години " трикольорите " постоянно се " радват " на обидно малко аудитория в формалните си мачове в центъра на София. Мачовете с Англия и Ейре обаче са на другата прекаленост, като се чака общо над 125 000 фенове да са гледали България по трибуните в Лондон и Дъблин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР